Materiale de constructii - DURAZIV STANDARD FARA MIROS - 15 l

 
Materiale de constructii - DURAZIV STANDARD FARA MIROS - 15 l
Materiale de constructii - DURAZIV STANDARD FARA MIROS - 15 l
 


 
Pret:
110.00 RON  (inclusiv TVA 24%)
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 
  •  

Vopsea lavabila alba si baza nuantare pentru interior


Alb mat / colorat
2,5L / 5L / 8,5L / 15L


Vopseaua lavabila STANDARD FARA MIROS pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare, este solutia de finisare cu cel mai bun raport calitate-pret, datorita proprietatilor foarte bune de acoperire, permeabilitate la vapori, lavabilitate, rezistenta la uzura si usurinta in aplicare.
Produsul este astfel formulat incat, in timpul aplicarii si dupa uscare, nu se percepe niciun miros in mediu, asa cum se intampla in cazul vopselelor lavabile obisnuite, cand anumiti compusi volatili continua sa fie emanati din vopsea mult timp dupa ce pelicula este complet uscata. Astfel, au fost inlocuite sau au fost reduse la minim substantele care pot agresa organismul uman prin miros, reducand posibilele riscuri asupra sanatatii, mai ales in cazul persoanelor cu sensibilitate crescuta.
Vopseaua se poate utiliza ca atare, pentru obtinerea unor suprafete mate de culoare alb stralucitor, dar in acelasi timp constituie si baza alba pentru nuantare. Aceasta se poate colora conform cartelelor DURAZIV, folosind amestecurile standard de coloranti (cartela restransa) sau in sistemul de nuantare POS (cartela extinsa de nuante).

UTILIZARE:
Vopsirea suprafetelor minerale interioare noi (gips carton, glet de ciment, ipsos) sau renovarea suprafetelor acoperite cu vopsele pe baza de dispersii sau tapetate. Nu se aplica peste vopsele pe baza de solvent sau zugraveli de var sau huma.

PUTERE DE ACOPERIRE:
13 - 15 m2/litru/1 strat (functie de tipul suportului si modul de aplicare)Pot fi pe placul dumneavoastra