Termeni si conditii


Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.cassela.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre S.C. Cassela Prod S.R.L. prin intermediul sitului www.cassela.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

S.C. Cassela Prod S.R.L.
nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

S.C. Cassela Prod S.R.L.
isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

S.C. Cassela Prod S.R.L.
nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe site-ul www.cassela.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul.
 
S.C. Cassela Prod S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.
 
S.C. Cassela Prod S.R.L. nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit, accesand link-ul aflat imediat sub specificatii.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, S.C. Cassela Prod S.R.L. nu poate garanta pretul si termenul de livrare.

Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al S.C. Cassela Prod S.R.L.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.cassela.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.

Greseli de tiparire.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca,  S.C. Cassela Prod S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.